2020-05-29 232 瀏覽
嚟開搞印刷, 係汽車維修林立嘅橫街, 有間台式小食店。 門面有特色, 唔係傳統小食店。 門口放咗一張流心三文治相🥪, 宣傳相影得靚, 睇落去都好吸引。 可惜剛食咗午餐, 唯有試吓佢嘅糖水。 後生嘅女店員服務態度好, 仲介紹我食自家製黑糖三色芋圓。 味道唔錯, 每粒大小不一, 應該都真係自家製, 如果可以冧番少少會更好👍 建議加番啲紅豆和仙草選擇, 會無咁單調。 平時好少機會係窄巷食嘢, 我揀咗個Bar枱位座, 個抽氣扇吹到正🌬,佢地係到炸嘢, 油煙味好重。調位轉坐摺檯, 冷巷環境當然冇咁整潔。 但係得哩到食嘢, 都係預咗。 見到年青人嘅細小食店, 有四個員工做。 人手多, 能夠賺到人工都好唔錯, 係辛苦工。 食物品質服務態度佢哋都唔錯, 值得支持。 下次經過都會幫襯下。 加油💪🏻

黑糖三色芋圓