( ͡° ͜ʖ ͡°)別忘了 [ @dontforget_hk ]——台灣嘢——❝ 櫻花樹下台式火鍋到飽多款手搖飲品任飲 ❞位於荃灣千色匯簡約木系少女感滿滿櫻花主題台式火鍋放題💕食完野重有得比你掛起願望🌸✿ 𝚂𝚎𝚝 𝙱 90分鐘放題 $268 位QR code落單 上菜速度好有效率另有自助區拎蔬菜類同丸同埋炸物~鍋底:我哋叫咗一款辣一款唔辣 鴛鴦鍋✿ 鰹魚昆布湯可以用來淥菜類 清清地好有鰹魚味~✿ 麻辣鴨血湯麻辣夠味夠香 狂食鴨血好正~✿ A5宮崎牛 $188/100g可以單點A5宮崎牛 過一過口癮油脂豐富 入口即溶 ✿ 極上牛翼板個人最鍾意哩款牛牛味較重 雪花紋好靚 輕輕淥一淥就食得 正~✿ 精選牛板腱肉質比較軟 口感嫩~✿ 蘭王生雞蛋竟然有蘭王蛋!用黎點牛肉食 冇得輸😋✿ 西班牙栗飼豬梅片豬梅片好有驚喜淥完肉質爽 有彈性 唔會靭 幾好食!✿ 麻辣鴨血可以無限叫 配麻辣湯 正呀喂~✿ 台式墨魚滑幾新鮮 夠爽彈 不錯~台式小食:✿ 鹽酥雞✿ 澎湖花枝丸✿ 台灣香腸神還原台灣夜市小食即叫即炸 哩幾款都幾好食~飲品:好多款台式手搖任點任飲 真係好爽皮!✿ 小芋圓奶茶茶底色靚 夠香 台灣奶茶 好懷
——台灣嘢——

❝ 櫻花樹下台式火鍋到飽
多款手搖飲品任飲 ❞

位於荃灣千色匯簡約木系
少女感滿滿櫻花主題台式火鍋放題💕
食完野重有得比你掛起願望🌸

✿ 𝚂𝚎𝚝 𝙱 90分鐘放題 $268 位
QR code落單 上菜速度好有效率
另有自助區拎蔬菜類同丸同埋炸物~

鍋底:
我哋叫咗一款辣一款唔辣 鴛鴦鍋
✿ 鰹魚昆布湯
可以用來淥菜類 清清地好有鰹魚味~
✿ 麻辣鴨血湯
麻辣夠味夠香 狂食鴨血好正~

✿ A5宮崎牛 $188/100g
可以單點A5宮崎牛 過一過口癮
油脂豐富 入口即溶

✿ 極上牛翼板
個人最鍾意哩款牛
牛味較重 雪花紋好靚
輕輕淥一淥就食得 正~

✿ 精選牛板腱
肉質比較軟 口感嫩~

✿ 蘭王生雞蛋
竟然有蘭王蛋!
用黎點牛肉食 冇得輸😋

✿ 西班牙栗飼豬梅片
豬梅片好有驚喜
淥完肉質爽 有彈性
唔會靭 幾好食!

✿ 麻辣鴨血
可以無限叫 配麻辣湯 正呀喂~

✿ 台式墨魚滑
幾新鮮 夠爽彈 不錯~

台式小食:
✿ 鹽酥雞
✿ 澎湖花枝丸
✿ 台灣香腸
神還原台灣夜市小食
即叫即炸 哩幾款都幾好食~

飲品:
好多款台式手搖任點任飲 真係好爽皮!
✿ 小芋圓奶茶
茶底色靚 夠香 台灣奶茶 好懷念呀~
✿ 四季春
茶味香濃 甘甘地 可以加糖 不錯~

甜品
有好多選擇 好滿足~
✿ 朱古力雪糕配迷你窩夫
好有heart嘅甜品 重要係用日本蛋製 正!
✿ 焦糖布丁杯
✿ 芒果布丁
✿ Movenpick雪糕

╰☆* 推介指數:🌕🌕🌕🌕🌘

🤤跟我搵食~請follow: @when_she_bites

✿ ≗≗≗≗≗≗≗≗≗≗ ✿ ≗≗≗≗≗≗≗≗≗≗ ✿ ≗≗≗≗≗≗≗≗≗≗ ✿