2023-11-03 28 瀏覽
呢間店舖係台灣以手作飯團聞名,每個飯團都係即叫即做,確保品質新鮮😚用咗泰國紫米,令飯團更有口感,仲感覺好多纖維,呢間可以堂食或外賣😎鋪面亦裝修得好靚,以櫻花樹為打卡位置,而且內外都係粉紅色😍環境:🌟🌟🌟🌟🌟全素鹹蛋飯團🥚🍙小妹有時唔係想擇肉類飯團,見到好評鹹蛋飯團,當然要一試啦😝 鹹蛋味好香,唔會覺得好鹹,而且飯團亦相當足料🤗即使無肉係入邊,都可以好飽肚😬新宿燒汁牛扒飯團🥓🍙小妹咬落去已經覺得餡料好多,咬起黎啖啖肉,牛扒口感軟腍,外層係粘軟的紫米飯,估唔到仲有脆卜卜既油炸鬼🥳正😚黑糖珍珠奶茶🧋奶香味重,入口順滑😛 珍珠好有咬口,軟淋淋,唔會覺得太韌,好重黑糖味😋椰果四季春🥤茶味香濃,入邊仲有椰果肉,清新得來又好有咬口,清爽型嘅飲品💕價錢:🌟🌟🌟🌟🌟飯團大大舊,非常足料,看似唔多,但其實相當飽😆 食物質素高,價格合理🤩質素:🌟🌟🌟🌟🌟
環境:🌟🌟🌟🌟🌟

全素鹹蛋飯團🥚🍙