2021-03-27 361 瀏覽
間鋪一開始見到覺得靚靚淨淨就同frd入左去食。結果由嗌野食開始就發現唔對路。個阿姐(May)自己唔專心聽唔到我地講野又係到躁,明明menu寫住小辣中辣大辣,我地話要大辣佢就話你要幾個辣椒?你自己餐牌咁寫仲要躁我地?真係無理取鬧。落完單兩分鐘上左口水雞,涼菜可以預先整,上得快都算,食落都幾唔新鮮唔知係咪擺左幾日。五分鐘後又上左毛血旺,正常咁大兜熱菜微波爐都無咁快叮完喇係咪呀?咁都算。之後食食下,我個frd一路擺左支寶礦力係檯,個阿姐(May)無啦啦行過來話,「呢度唔可以自帶飲品㗎喎你飲係要俾錢㗎」,我個frd由始至終都無㩔過支嘢,唔知佢咁樣行過來係有咩問題呢,我地個個都呆哂,真係不知所謂。整餐飯都係麻麻地,味道偏鹹,性價比超級低,三個人食左一份口水雞,一份酸菜魚,一份毛血旺,一份蔬菜,一份主食 咁都九百幾,份量又唔係大,真心唔推薦!

2021-03-27
30 分鐘 (堂食)