Airside分店真係次次經過都有人排緊隊,真係好誇張!今日星期六有時間,所以我都跟風排下隊,其實老實講唔係排特別耐,我哋係第三組客人,大概排20分鐘左右就可以入坐,不過感覺上其實可以更快,只要員工清潔枱面同安排入坐速度加強下,唔好咁悠閒應該會好好多!環境設計個人係幾鐘意,不過枱同枱之間會有啲密集,好難傾到計,無乜私密性!♦️Baby Ferrero Toast金莎朱古力吐司(baby) $108-個多士真係烘得好香脆,感受到佢中間有滿滿嘅牛油香,而多士上面放咗粒切半嘅金莎,仲有淋咗好多朱古力醬喺多士上面,所以朱古力味都好濃厚,而多士上面同旁邊分別有一球雲呢拿雪糕,同埋唧咗好多cream,夾埋一齊食真係好正❤️♦️Genmaicha 玄米茶(跟餐加$15)-玄米茶就正常發揮,唔多講🤣我連相都唔記得影🫣♦️Baby Mango Sticky Rice Kakigori芒果糯米飯刨冰(baby) $99-刨冰綿密,上面淋上鹹鹹嘅椰奶漿,個刨冰中間有糯米飯,搭配埋一齊真係幾好食,另外,旁邊仲有芒果醬同椰奶漿可以加。Openrice 見到好多人評論都話員工態度差 食物貴 出餐慢 份量小…-我嗰日遇到嘅
[After You ]Airside分店真係次次經過都有人排緊隊,真係好誇張!

♦️Genmaicha 玄米茶(跟餐加$15)
-玄米茶就正常發揮,唔多講🤣我連相都唔記得影🫣

-我嗰日遇到嘅員工都Ok,所以我就唔覺得員工態度差
-另外,其實我個人不嬲就唔心急,所以佢慢慢出餐我係OK的
-因為我點嘅食物都係baby,細份啲我明嘅,不過佢哋都分別收$99同$108,都真係定價有點貴…
2024-07-20