2023-02-11
食物完全貨不對版!琵琶豆腐,成舊琵琶豆腐,豆腐含量得1%,魚肉0%, 粉99%! 完全打破我食咗30幾年琵琶豆腐既認知!厨師推介,新疆手抓羊排!食過手抓羊排,都會知道、認識,係一條條幾寸長既羊排骨!誰不知上枱見到嘅係一啲斬到碎濕濕嘅排骨,於是,找待應確認是否手抓羊排,佢話,係!啲排骨,斬到又大又細,大嘅都其實好細舊,細嘅就真係超細舊,細到應該係用細粒黎形容!仲要話係新疆,整出嚟個賣相,完全係四川,一大堆乾辣椒,九唔搭八三不像!斬碎嘅手抓羊排我真係第一次見!碎濕濕點樣手抓呢請問!?定係佢嘅意思係我學印度人攞手嚟食呢?就咁逐粒用手黏上嚟食呢?仲夠膽話係廚師推介,真係唔知呢個係咩廚師!招牌乳豬,乳豬皮都還可以啦,但係啲乳豬肉係完全淡而無味好似冇醃過咁,咩料!