2020-11-11 95 瀏覽
同事有日話駿業里開咗間新既burger店. lunch去試試原來除咗burger重有意大利粉/意大利飯可以選擇呢.枱上都有隔板&消毒搓手液好貼心. 同事們揀咗照燒流心蛋安格斯牛肉漢堡, 而我呢就試下佢地既黑松露雞肉什菌意大利飯.牛餐都有送餐湯, 漢堡會有埋薯條. 餐湯係忌廉蘑菇湯, 略嫌稀咗少少. 同事們既漢堡出場啦, 真係好吸引!! 流心蛋安格斯牛肉整得好好味. 薯條都炸得好好食 (我偷食咗好多條 😆)至於我既黑松露雞肉什菌意大利飯, 雞肉係手撕雞既肉... (可能因為有個泰式手撕雞漢堡所以啲雞肉就用埋...)個汁既黑松露&忌廉味係夠既, 不過係淡咗啲差啲鹹味. 問店員攞支鹽加返少少即刻正晒!! (個人口味覺得個飯如果再煮耐啲等佢再收一收汁會更好)餐飲我點咗個黑糖桂圓紅棗茶真係好濃好好飲, 感覺好養生有驚喜! 😋* * *隔咗幾日又去試咗手打流心明太子蝦餅漢堡就一次過寫埋啦!總評: 超級正呀!! 😱賣相已經一流, 蝦餅好厚身又實肉, 切開中間真係有流心明太子流出黎!! 唔好浪費即刻用個包沾埋啲汁!! 今次既餐湯係薯仔湯,好味!😋果然黎漢堡店係要食漢堡先係王道呀!! 😎

枱上都有隔板&消毒搓手液好貼心.

* * *

隔咗幾日又去試咗手打流心明太子蝦餅漢堡就一次過寫埋啦!

總評: 超級正呀!! 😱

果然黎漢堡店係要食漢堡先係王道呀!! 😎