前2日同朋友試食呢間泰國餐廳🇹🇭,發覺幾好食😋今個星期五帶男朋友再黎食👨🏻今次叫左醉貓炒金邊粉,豬肉生菜包,燒豬頸肉,泰式春卷,椰汁冰🧉🧊上次黎食係叫醉貓炒河粉,河粉驚喜地炒得好好食,今次再叫,可惜今日河粉賣晒,要轉金邊粉,揀左炒雞肉。少少辣辣地,多配料,有青紅椒,菇,豆,菜同雞肉,都不錯,但都係炒河粉好食啲🫢🌶️🫑豬肉碎生菜包🥬碎肉都大碟,我同男朋友每個人都食到4,5個生菜包,碎肉炒得好食,有少少微酸,配新鮮生菜食,清新健康。🥢🥢燒豬頸肉都不錯👍🏻春卷炸到好脆嘅,點埋個甜酸醬,係幾好嘅小食黎。😊最後送左2件應該係椰汁西米糕比我地食🥥🙂服務方面,職員會定時幫我地斟水同埋清理枱上食完餐碟嘅👏🏻👏🏻收加一服務費都合理另外一提就係上次黎食叫左半打豬牛雞串燒🍡🍢雞串燒特別好食🤤,好滑,有少少驚喜。

醉貓炒金邊粉

豬肉生菜包

燒豬頸肉都不錯👍🏻
燒豬頸肉

春卷炸到好脆嘅,點埋個甜酸醬,係幾好嘅小食黎。😊
泰式春卷

最後送左2件應該係椰汁西米糕比我地食🥥🙂