2023-02-18 48 瀏覽
今日經過黃大仙平時好少嚟上網睇吓有咩好食,見到有個白咖喱烏冬即刻走去搵黎試吓,下午茶時間佢有好多茶餐同埋午餐都10分抵食,花多眼亂,同朋友叫咗兩個餐再加配左啲小食白咖喱忌廉烏冬嚟到嘅時候覺得幾得意因為第一次食,開頭覺得麻麻地原來發覺我冇撈得太均勻所以個底嘅味都上唔到,我覺得OK,但係又未去到話一定要食好出名咁嘅感覺,比起茶餐就咁一個烏冬$92就有啲貴啦叫咗個午餐刺身定食勁多嘢食,少少刺身雖然唔係話太新鮮但係睇落去個樣都幾靚,有個茶碗蒸,仲有個巨大嘅壽司軟殼蟹卷丶迷你烏冬同埋炸雞,真係勁多嘢!不過炸雞嘅味道就麻麻哋啦!其他嘢都正正常常,我哋加配左個關東煮,佢個福袋入邊好得意㗎唔係菜唔係年糕係蟹子雞蛋,總括來講都幾好呀雖然味都唔係話10分出色但係都真係幾抵食,大食夾底

白咖喱忌廉烏冬

叫咗個午餐刺身定食