餐廳: 濠餐廳
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
餐廳: 濠餐廳
資訊:

2023-08-14 92 瀏覽
今日放咗工諗住獎勵一下自己 同朋友嚟到沙田麗豪酒店嘅濠餐廳食自助餐 一入到嚟 喺門口附近已經見到唔少精緻有趣嘅打卡位 返工所累積落嚟嘅疲憊感都一掃而空餐廳嘅室內環境清潔乾淨 設計簡約優雅 未品嚐到佢嘅食物之先 已經有令人賓至如歸嘅感覺 落地玻璃外仲可以見到唔少賓客 一家大細喺游泳池暢泳 氣氛樂也融融食物方面 無論係種類定係味道都令人滿意 餐廳嘅面積唔算太大 但一般嘅中西日式食物都齊備 當日甚至見到比較少見嘅清真食物 可以話係麻雀雖小五藏俱全 我自己就比較鍾意餐廳嘅海鮮 佢嘅貝殼類食物例如蜆肉同螺肉都保持到鮮味 食落爽口彈牙 保持到唔錯嘅性價比 熟食方面就比較鍾意DIY烏冬 佢有一個位置可以比食客挑選自己鍾意嘅食材 再由廚師親自烹調一碗DIY烏冬 食落熱辣辣 湯味濃郁 甜品方面同樣令人滿意 餐廳久唔久就會有廚師推出一度新鮮調製嘅甜品 我當日就有幸試到佢嘅忌廉雪糕蛋糕 實在係一日之中嘅小確幸