2023-10-17
啟德站樓上開咗個新商場,今日行街時候見到有間生果店入面有新鮮果汁賣~ 平時啲果汁店都淨係會賣果汁,呢家仲有自家製楊枝甘露,新鮮水果杯同脆脆甜品杯賣,每日新鮮即製,款式多樣~自家製足料楊枝金露 楊枝金露真係好足料,好多芒果肉同西米,口感超濃厚~ 每一啖都充滿芒果香,用咗新鮮芒果整唔會死甜~ 呢個價錢真係真心抵~12星座果汁:射手座 有12款組合可以選擇,對應12星座,我揀咗射手座羽衣甘藍甘筍蘋果~羽衣甘藍係蔬菜之王,可以抗氧化,促進腸道蠕動~ 加咗甘筍同蘋果好清甜,健康有益,完全冇添加糖分~如菓愛心脆果杯:甜甜蜜蜜有三款可以選擇,我揀咗蜜瓜~ 底下係清甜嘅蜜瓜汁,上面有好多蜜瓜,中間加咗粟米脆片同可可波波脆,增加香脆口感~新鮮水果杯 有多款新鮮水果,包括西瓜,香橙,蜜瓜,提子,火龍果,梨等等… 啱晒我呢啲懶人,又想食多幾款生果又懶得切同買,一至兩個人食啱啱好,又唔怕食唔晒浪費~西瓜汁 今日做緊半價優惠,呢個價錢1公升抵飲,新鮮西瓜汁,完全冇加水加糖~
自家製足料楊枝金露
12星座果汁:射手座