今日同幾個朋友仔去荃灣食飯,佢哋預訂咗荃灣鮮鍋放題, 話性價比非常高,一於試吓,入到去餐廳,人山人海,好耐未見過一間餐廳夜晚全院滿座,我相信性價比都應該好高。餐廳入邊有好多個區域供客人取食物有餐前小食區,有薯角、薯格、燒賣、碗仔翅、葡撻、即炸三文魚鮫、即炸饅頭,不能盡錄~三文魚鮫熱辣辣、脆卜卜~有刺身區、日式小吃區、日式壽司、手卷區,眼花撩亂,淨係知好多嘢食刺身新鮮,仲有大大隻嘅牡丹蝦,食十隻八隻都值回票價有熱食區,有魚、有菜、有肉、任君選擇有火鍋區,有蔬菜、有肉丸,好多款式,如果要食海鮮類及肉類,每張枱有一個QR code,在電話落單, 十分方便牛非常新鮮嫩滑Order左嘅海鮮3分鐘內已經送到枱面,服務快捷有亮點,今晚撞正劏呑拿魚表演,切完後放在刺身區供給客人享用仲有老少咸宜嘅甜品、雪糕區,雪糕超過10款口味,另外有啫喱、生果、甜品,大人細路都顧及到總括來說,這間餐廳性價比十分高,朋友仔冇介紹錯,下次要帶屋企人嚟食
,我相信性價比都應該好高。

餐廳入邊有好多個區域供客人取食物
三文魚鮫熱辣辣、脆卜卜~
刺身新鮮,仲有大大隻嘅牡丹蝦,食十隻八隻都值回票價
有熱食區,有魚、有菜、有肉、任君選擇
牛非常新鮮嫩滑
Order左嘅海鮮3分鐘內已經送到枱面,服務快捷
有亮點,今晚撞正劏呑拿魚表演,切完後放在刺身區供給客人享用

2020-01-14