家賀屋刺身寿司專門店

Harvest House Sushi
2023-03-30 125 瀏覽
灣仔呢間開咗多年嘅日本菜,平日夜晚都非常多人。當然有原因!因為佢啲嘢食真係好新鮮,而且價錢合理。收工約咗朋友食飯,當然最鍾意食日本菜。灣仔區呢間日本菜晚市有晚餐、有散叫。▶️師傅特選壽司定食$398呢個壽司定食超級豐富,而且款款壽司都好吸引。有海膽、牡丹蝦、火炙拖羅、火炙左口魚、魴佛魚、真鯛、金線鯛。海膽好鮮甜、牡丹蝦大大隻。火炙左口魚同拖羅都好肥美。套餐有赤貝刺身好爽口。仲有三文魚湯、沙律同炸蠔。▶️特選刺身盛擺盤好靚!鮪魚腩超肥超正。油甘魚鮮味。八爪魚幾爽口。時令魴佛魚有光澤鮮甜。牡丹蝦大大隻,超鮮又爽。三文魚油脂平均。▶️唐揚日本池魚苗池魚苗炸到脹卜卜又多肉。好好嘅佐酒小食。▶️鮟鱇魚肝沙律鍾意食鮟鱇魚肝嘅我覺得肝味好香。配沙律有青瓜。▶️特選鮪盛呢個我覺得喺呢度必食!吞拿魚三個唔同程度嘅肥美,款款都好正!越食越肥美,油脂滿滿。▶️原味乳酸梳打乳酸味解膩,梳打夠氣夠爽!呢間日本菜質素高,價錢唔貴。灣仔日本菜之選。

▶️師傅特選壽司定食$398

▶️特選刺身

▶️唐揚日本池魚苗
池魚苗炸到脹卜卜又多肉。好好嘅佐酒小食。

▶️鮟鱇魚肝沙律
鍾意食鮟鱇魚肝嘅我覺得肝味好香。配沙律有青瓜。

▶️特選鮪盛

▶️原味乳酸梳打
乳酸味解膩,梳打夠氣夠爽!

呢間日本菜質素高,價錢唔貴。灣仔日本菜之選。