2021-02-20 794 瀏覽
純粹想喺銅鑼灣搵個地方坐低嘆杯咖啡 然後就見到原來銅鑼灣都有呢一間野之前次次都係去太古城分店嗰間 入到去仲見到呢一間原來更多選擇 仲有好多牛角包🥐揀😋🥐抹茶牛角包 $26牛角包超級大個 呢個價錢完全比想像中平 牛角包口感超級鬆化 入面係充滿住抹茶醬🍵🤩抹茶味都好出 仲有 我好鍾意佢上面啲nuts😚😚😚🥤Cappuccino / Mocha $36痴線好大杯😂😂真係未試過出街有咁大杯咖啡飲 如果你唔係專登嗌venti / deluxe嘅話點會有咁大杯 但係佢係每一杯都係Standard呢個size😂咁真係平過出面啲coffee shop好多😅飲完飽死我無論cappuccino同mocha 都不過不失 重咖啡味 唔會覺得太多奶🥛如果想搵個地方Hea絕對可以去

🥐抹茶牛角包 $26

🥤Cappuccino / Mocha $36