今次走過一間唔錯嘅餐廳,講真,佢地嗰啲漢堡真係正!先講下個Cheese Burger,啲麵包超鬆軟,咬落有輕飄飄嘅感覺,好似雲朵咁,而嗰塊牛肉扒呢,厚度啱啱好,多汁得黎唔會漏,簡直係perfect!👌再嚟就係個Fish Burger,魚柳真係厚身得嚟口感煙韌,食咗仲想再食。至於埋單加上嗰份Combo嘅Strawberry Milkshake,冇晒cream之後清新好多,啱啱好嘅甜度,仲有啲士多啤梨粒粒嘅口感,真係令人飲得心花怒放🌸。夾埋個Black Truffle Fries,嗰份香氣真係撲鼻而嚟,松露味好重,簡直就係薯條界嘅富貴兄😎。唔過呢,多咗啲松露醬就有啲過,有少少太rich。喺餐廳坐低嘅感覺都幾chill,服務態度都好好,見到我個奶昔不穩定,即刻就有心機嚟換過,真係貼心!總括嚟講,呢度嘅食物同埋氣氛都好可以,下次想食漢堡,我一定會再嚟!🍔👍