2023-04-29
🇺🇸歐美工業風🤍🖤黑膠主題Cafe&Bar🍽️🍻開至凌晨一點夜晚chill聚🥳🥳#sdm深水埗 #sdm太子 #sdm小店 #sdmcafe #sdmbar 💛#和你食啲咩 💎 香烤檸檬瑪利法國春雞 $238值得一試‼️ (😋:8.3/10)👍🏻:燒春雞幾出色🐔烤到皮脆肉嫩🥳🤩切開真係有肉汁流出嚟!好Juice🤤調味亦啱啱好💯yum yum 👎🏿:。💎 黑松露雜菌意大利飯 $128可以一試✅(😋:7.8/10)👍🏻:黑松露味香濃😍菇菌數量都非常多🍄🍄但係意大利飯比較偏硬,我覺得口感可以煮淋翻啲,同埋調味方面有啲失準味道偏鹹,可以淡少少🤏👎🏿:。💎 煙三文魚墨西哥夾餅 $98可以一試✅ (😋:8/10)👍🏻:係超級足料嘅Taco🥳 不過有啲太足料😂🤣因為煙三文魚本身比較鹹,如果唔夠餅皮會令人食到越嚟越鹹🙈但仍然係好好嘅佐酒小食🌮👎🏿:。💎 Damn Lemon 🍋🍻 必飲💯‼️‼ (😋:9/10)👍🏻:非常推介俾大家💯💯連平時嘅我唔算鐘意飲啤酒嘅我🍻都覺得好易入口,勁想encore嘅感覺🤩🤩入面除咗啤酒味之外,仲有啖啖嘅檸檬香味🍋令杯洒非常清新☘️👎🏿:。💎 What A Peach 🍑 一般
💛#和你食啲咩
💎 香烤檸檬瑪利法國春雞 $238
值得一試‼️ (😋:8.3/10)
💎 黑松露雜菌意大利飯 $128
可以一試✅(😋:7.8/10)
💎 煙三文魚墨西哥夾餅 $98
可以一試✅ (😋:8/10)
💎 Damn Lemon 🍋🍻
必飲💯‼️‼ (😋:9/10)
💎 What A Peach 🍑
一般⭕️ (😋:6.5/10)
👍🏻:係蜜桃氣水嘅mocktail,似係平時餐廳嘅特色飲品🍹冇乜mocktail 嘅感覺
環境:7.7/10
服務:7.5/10 (有加一服務價)
價錢:人均約$200
性價比:7/10
📍 桂月 (深水埗)
深水埗汝州街75號地舖
可以 follow @sikdmeh_foodie 支持下我哋😙 每星期都會更新唔同餐廳🍽📍帶大家喺香港周圍食💛
#香港 #香港好去處 #香港美食 #太子 #太子好去處 #太子美食 #太子cafe #長沙灣黃店 #深水埗 #深水埗美食 #深水埗黃店 #深水埗 cafe #深水埗好去處 #cafe #香港cafe #hkcafe #桂月 #太子bar #深水埗bar #gwai3jyut6