2023-11-23
👧🏻Wodafoodie in Causeway Bay呢間餐廳由門面到內裡裝修都好精緻優雅,以白色同木系做主色,帶出歐陸宮廷風,環境好大,每個卡位都好大好舒服,晚餐食得好舒適,打卡一流👍🏻🫶🏻✨ 🍛明太子意大利飯|蒜蓉燒扇貝 $148帶子意大利飯食得多,呢個特別既係扇貝連殼上,上面仲有魚子醬同三文魚籽作點綴,帶子燒得岩岩好唔會過熟,撈埋索曬明太子醬既意大利飯,成個配搭鮮味十足,好惹味好正!🥰✨ 🐱海膽忌廉貓耳朵粉|牛油煎帶子 $188鍾意食貓耳朵既一定要試下呢個!成碟橙色既貓耳朵粉落左好多海膽忌廉醬,海膽味濃郁,每粒貓耳朵粉都可以裝住醬汁黎食,個汁好食到俾我地清曬😆✨☕️ 小山園焙茶鮮奶 $50係有拉花既鮮奶☺️茶控表示好開心呢到有小山園飲!焙茶唔算好濃,但口感順滑👍🏻📍 The Vibe Room (銅鑼灣)銅鑼灣登龍街1-29號金朝陽中心二期 - Midtown地下A號舖
✨ 🍛明太子意大利飯|蒜蓉燒扇貝 $148
✨ 🐱海膽忌廉貓耳朵粉|牛油煎帶子 $188
✨☕️ 小山園焙茶鮮奶 $50
📍 The Vibe Room (銅鑼灣)