2021-10-31 384 瀏覽
又去到大坑,呢間都係pet friendly嘅café,佢一邊嘅玻璃可以好似趟門咁完全打開,令你好似坐係戶外一樣,一邊可以涼冷氣,一邊又可以有自然風👍🏻佢哋冇Service charge,但佢哋嘅Service就好friendly,,會主動幫我哋搵一個舒服啲嘅位坐,見我比AE card,又會提我登記咗未,可以攞到回贈😊Americano $30- 佢話Black用嘅豆係偏fruity,但飲落去係唔會好果酸嗰種Latte (Oat milk) $48- 雖然用咗Oat milk, 但仍然飲到nutty嘅豆香Tiramisu $68- 好creamy,芝士同酒味都好balance,不過咖啡味就唔係好出,亦都食唔到杏仁餅嘅味道,唔係傳統嘅意大利tiramisu,不過都好味總括嚟講,HeyDay嘅咖啡同甜品都唔錯,而佢嘅環境舒服,就算坐滿人都唔覺得嘈,重要係pet friendly, 值得去👍🏻

Americano $30

Latte (Oat milk) $48
- 雖然用咗Oat milk, 但仍然飲到nutty嘅豆香

Tiramisu $68