2010-08-13
有讚有彈, 先嚟讚1. 大量蟹腳供應, 成晚都fill得算足, 仲要大部份腳都係大隻的, 只有少部份係發育不良, 仲要係任拎唔嬲, 蟹迷不可錯過2. 雪糕係movenpick, 全晚有7隻味供應, 全部都係大路口味3. 點咖喱食的薄餅好脆4. 泳池旁的bbq唔錯, 燒菠蘿好甜, 辛苦哂2位師父, 大熱天時要喺露天地方為客人燒嘢食5. 生果選擇算多彈1. 我地6點3倒到, 第一次出去拎嘢食時見到有凍食的蚌, 喺蟹腳旁邊, 第一round有5件, 但拎完後未見佢fill過, 我地拎住個殼問待應點解咁耐都唔見有, 待應話因為太受歡迎, 但我覺得根本係冇fill過, 我懷疑同場有大部份食客甚至連見都未見過2. 三文魚要配級! 最討厭就係要排完隊先拎得3,4件, 自助餐唔應該係咁3. 熱櫃啲餐飽唔夠熱4. 熱食選擇小, 連魚都冇條, 咖喱牛冇牛肉, 得薯仔同雜菜, 5. 全部cake除cheesecake外, 其餘係冇名牌, 仲要係咁個個cake用同一個夾, 個夾痴住勁多屬於其他cake的cream6. 朱古力噴泉旁的威化餅已經林哂, 好心啦, 喜頓威化都慳, 我寧願你擺小樣嘢出嚟, 都唔好擺啲
3. 點咖喱食的薄餅好脆
5. 生果選擇算多
彈
3. 熱櫃啲餐飽唔夠熱
6. 朱古力噴泉旁的威化餅已經林哂, 好心啦, 喜頓威化都慳, 我寧願你擺小樣嘢出嚟, 都唔好擺啲垃圾出嚟
7. 炸蠔啲粉好厚
如果俾正價, 一定係唔抵食, 但有折的話, 當食蟹腳都可以回本o既~