餐廳: 無肉食 (洗衣街)
資訊:

餐廳: 無肉食 (洗衣街)
資訊:

2022-01-19 1713 瀏覽
無肉食💛素食午餐buffet 75分鐘 $78仲要❌+1!-所有湯同茶 同埋冚蓋嘅嘢食都係熱辣辣👻羅漢果茶.合掌瓜紅蘿蔔陳皮湯 係嫲嫲煲湯嘅味道🤤.節瓜南瓜姑姑椰菜湯.甜品係西米芋頭南瓜蓉中式嘅糖水😚.推薦炒麵同啲湯同茶😚其他冇乜嘢補充🤣.不過記住食完野要自己擺番好啲碗碟呀!.其實唔係好記得有乜嘢想講🤭基於太耐先寫有特別 或者我記得有咩想講 我先寫👆🏽-28/9 eat去食嘅人通常都係婆婆或者係啲老啲嘅人我哋係全場最後生👻75分鐘唔係好夠食掛住講嘢添🥺差一行 就食晒所有食物唔寫得好詳細㗎啦💁🏻‍♀️-好味程度:🌕🌕🌕🌑🌑抵嘅程度:🌕🌕🌕🌕🌑環境靚靚:🌕🌕🌕🌑🌑服務態度:🌕🌕🌕🌕🌑會回頭率:🌕🌕🌕🌑🌑
無肉食💛

甜品係西米芋頭南瓜蓉
中式嘅糖水😚

推薦炒麵同啲湯同茶😚
其他冇乜嘢補充🤣

不過記住食完野要自己擺番好啲碗碟呀!

其實唔係好記得有乜嘢想講🤭
基於太耐先寫