2023-01-20 607 瀏覽
終於到我了香港開左幾年,都好難book今日食午餐,包場咁滯,正😉以前去台灣,幾乎日日都會食真係好喜歡😄無論裝潢,食物,服務,都同台灣一樣,好有去旅行嘅感覺🙂狂追加最愛鴨血,之後仲打包湯底添,會另外有兩款同味湯底,只係加幾蚊雞,真係好正🤤💜●‿●💜🏡:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻😋:👅👅👅👅👅💵:$600/2 午餐🚶🏻‍♀️:🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️#hkfoodieblogger #hkfoodies #hkfoodlover #hkcafehopping #hkcafes #hkcafelover #coffeelover #香港食好西 #香港美食 #香港吃貨 #香港咖啡店 #香港咖啡 #咖啡日常 #香港美食指南 #香港小食 #hkcoffee #hkcoffeeshop #尖沙咀美食 #火鍋 #火鍋推介
終於到我了
香港開左幾年,都好難book
今日食午餐,包場咁滯,正😉

以前去台灣,幾乎日日都會食
真係好喜歡😄

無論裝潢,食物,服務,都同台灣一樣,好有去旅行嘅感覺🙂

💜●‿●💜
🏡:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻