2022-12-12 1311 瀏覽
今日係附近唔知食乜,求其行左入去食😑首先,一開始碗麵已經落錯單,叫佢整幼面變左粗面。加上垃圾服務態度已經係促使我以後都唔會黎呢間咁既野。當時係晚上7-8點左右,正常應該大把人呢個鐘數心野,然而間野得嗰幾個客,已經心感不妙。由於我係叫外賣,我只係想問佢攞醋,佢就以「友善」態度話唔該客人自己入去攞。其實我係無乜所謂既,我都試過咁既情況,點知佢加多句,洗唔洗我走入去攞比埋你咁啊!」,當然是以不泄的態度講。好!我唔落,以後都唔會再食。另外,價錢方面固然是消費者既考量因素,一碗牛腩麵外賣係要39蚊?雖然唔係貴,但比起附近幾間類似舖頭絕對差得遠。有啲人會話,價錢貴姐可能味道好好呢,但事實上並唔係咁樣。講番先,碗野既份量只得一罐罐裝飲品的高度都無,份量極少,作為一個女仔,食完都唔夠飽,要再揾d餅乾充飢。講番碗野,湯底極度咸,咸到苦,一路食要係咁飲水,都算,呢樣加水就可以搞掂,但係入面d餸真係搞咁掂,牛腩碎濕濕,無一舊係完整既,份量係完全唔值。最後,本人寧願係屋企食餅乾都唔會再食,真係要食既就唔好expect會味道正常同埋食得飽。
今日係附近唔知食乜,求其行左入去食😑

首先,一開始碗麵已經落錯單,叫佢整幼面變左粗面。

外賣自取