2021-06-30
今日就帶個朋友嚟試試呢間正宗印度嘢😍😋😋前菜有薄脆片,另外幾款醬料😍個人最鐘意綠色同黃色,微辣,點落又幾開胃😍,之後叫咗幾款嘢食,Samosa (咖哩角)😋😍好大粒,入面係雜菜料!香脆👍🏻好食😋另外印度菜令我最印象深嘅,一定要叫Naan😍(烤餅),一塊好食嘅Naan,一定要叫Butter Naan🤣! 好好食,又香又熱辣辣上檯😍當然Naan一定要配正宗印度咖哩😍叫咗個奶油咖哩雞😍同埋薯蓉芝士丸😍😋😍😋呢兩款撈埋Naan食真係好好味,唔辣,幾香咖哩味😋好食👍🏻👍🏻👍🏻推介我哋最後仲叫多碗飯😂好得意嘅印度米🤩粒粒分明,口感幾得意🤣撈埋咖喱食,讚👍🏻👍🏻👍🏻飲品叫咗杯Mango Lassi🤩即係芒果奶昔😋🤤幾香芒果味👍🏻好飲-Samosa 咖哩角 $38-Butter Naan 牛油烤餅 $22-Nargisi Malai Kofta 薯蓉芝士丸 $80-Shahjahani Butter Chicken 奶油咖哩雞 $108-Steam Rice 印度香飯 $32-Mango Lassi 芒果奶昔 $48
-Samosa 咖哩角 $38
-Butter Naan 牛油烤餅 $22