2023-12-04 323 瀏覽
位於漢口道呢間印度餐廳裝修得非常富有印度嘅特色,食物都好正宗,每當我想重溫同埋再食嘅時候,我都會不自覺咁再嚟一次。🍽 **Pani Puri 渣米餅配薄荷汁** 🌿 呢個Pani Puri,真係驚喜連連!渣米餅薄薄嘅外層一咬就爆,裏面嘅內餡有濃郁嘅印度香料,令人一試難忘。最特別嘅係佢配咗薄荷汁,清新嘅味道正好中和咗渣米餅嘅香辣,一啖一口,味覺好平衡! 🥩 **薑汁燒羊仔扒** 🍖 呢款薑汁燒羊仔扒,光睇賣相已經非常想食,羊肉鮮嫩多汁,燒得啱啱好,加埋薑汁嘅獨特調味,帶出羊肉嘅香氣同醇厚嘅味道。薑汁令味蕾更加清新,唔會感到太油膩,係一道我非常推介嘅菜式!Hello India Restaurant & Bar地址 尖沙咀漢口道19-21號漢宜大廈1樓A及E號舖Shop A&E, 1/F, Hanyee Building, 19-21 Hankow Road, Tsim Sha Tsui
🍽 **Pani Puri 渣米餅配薄荷汁** 🌿

🥩 **薑汁燒羊仔扒** 🍖