2019-04-17
間餐廳個名真係好特別,朋友提議佢,每一次我都以為佢問多我一次吃甚麼。我地平日中午去食晏,有lunch menu。如果係平日去,中午12點前會多位好多,一過左12點就勁多人。同埋要人齊先可以入座,所以一個人早啲去排隊先都無乜用。因為見到隔離枱點炸雞排鹵肉飯,都幾大份。如果以中環區黎講,60-70蚊有咁多野包野飲都算幾抵。先講個飯,鹵肉都幾多,不過我會鍾意甜少少,啲鹵汁又唔算咸又唔甜,我覺得有少少淡,但勝在份量多,同埋加左葱,食落唔肥膩。個雞排炸得好好,唔油,炸皮好薄,肉都幾嫩滑。但如果可以重味啲就好啦,我感覺自己食緊健康雞排,我點雞排就係為左唔健康🤗食左9個字左右,一放下箸,店員就叫我地空張枱出黎啦,好彩我地都準備走🤣不過出去比錢既時候,收銀既店員就好禮貌咁同我地講:不好意思啊,希望照顧出面排緊隊既客人,比佢地唔使曬咁耐。都明白既。其實算係有人情味。如果係想好好地長時間傾下計,可能呢度唔適合,但想食個快飯,咁呢度就好ok la。