2017-09-27 123 瀏覽
食訂左既葡萄菜啦。前菜食常見既炸馬介休球 Traditional Portuguese Salted Cod Potato Fritters $55,其實有個加芝士係推介。雖然話係咸鱈魚,但有薯仔中和咸味,一粒接一粒,都唔洗飲水。熱辣辣麵包配香草牛油同黑欖仔 綠欖仔。豬仔包既包!好軟,係好似食脆片,點左欖油好重油味,應該叫埋湯,嘻嘻。1/4葡式烤乳豬 Roast Suckling Pig,要pre-order先有得食 $280。乳豬下有飯,飯係微酸 有提子紅椒青椒 仲有葡國臘腸炒飯,嗯 好解乳豬既油脂。但飯太軟口。豬皮有點晶瑩剔透,帶淺黃色。乳豬肉都嫩,特別好濃油味,乳豬底有香料,入味既。仲有是日推介藍帶焗盧魚,配菜有cheese potato芝士薯仔,薯仔 燒蕃茄 西籣花。魚上有脆脆,魚皮硬帶炸脆,好一流!必食!魚肉淨食,係可以享受哂盧魚獨有鮮味。如點配紅汁,鮮中帶濃。環境不錯,裝飾都有好多葡萄嘅感覺,好闊落。
食訂左既葡萄菜啦。

雖然話係咸鱈魚,但有薯仔中和咸味,一粒接一粒,都唔洗飲水。

如點配紅汁,鮮中帶濃。

環境不錯,裝飾都有好多葡萄嘅感覺,好闊落。