餐廳: 渝薌烤魚
資訊:

2024-01-31 4 瀏覽
天氣凍凍最岩就係食烤魚,去咗九龍城呢間正宗四川烤魚,暖返個身先!餐廳裝修係中式木系為主,原來已經經營18 年,能 屹立多年食物質素應該唔錯~平時食烤魚最怕食到啲魚骨,店員介紹我哋食鉗魚,會小啲骨,魚質夠滑,店員仲會幫我哋剪開,等啲魚更入味湯底有幾款,今次就揀咗香辛辣味湯底,辣度唔太食得辣人都岩,而且好香,鉗魚本身都幾大條,配茶有好多,特別係芽菜, 吸曬湯底真係好好食,烤魚可以配一款$28 蚊配菜 就揀咗 蓮藕,爽口帶微辣整體: 烤魚正宗四川口味,以後多咗個選擇啦😂

餐廳裝修係中式木系為

主,原來已經經營18 年,能 屹立多年食物質素應該唔錯~

整體: 烤魚正宗四川口味,以後多咗個選擇啦😂