2020-02-28 1620 瀏覽
我咁大個女第一次自己食成個pizza 真係飽到上心口 事源呢間餐廳係其中一間有black series menu 會比平時食平好多 所以去試下 但係個promotion宜家好似完左了(*꒦ິ⌓꒦ີ) 呢間餐廳係中環扶手電梯嘅中間 附近都有唔少餐廳cafe 呢間餐廳深受外國人愛戴 見到好多都成塊pizza takeaway咁 當日個set淨係$108就包左個salad+pizza+tiramisu 而份量係同平日嗰啲一模一模架‪\(ᯅ̈ )/ 我地叫左【Quattro Formaggi】有四種芝士係裏面 呢個芝士味好勁平時$178一個 講番個pizza先 佢地個pizza邊皮係我鍾意嘅煙韌質地 中間唔會太厚 同埋真係好大 芝士迷呢個一定鍾意【Soppressata Piccante】姐係經典辣肉腸 芝士肉醬配辣肉腸 適合重口味人士 覺得呢個偏咸同油膩 【Tiramisu】香濃咖啡味同芝士 做得幾好食唔好好膩嘅感覺推介!