招聘中
最高可達 $18,000
最高可達 $18,000
最高可達 $17,000
月薪
之前行圍方嘅時候已經留意到呢一間餐廳,價錢唔算太貴,而且食過味道都幾正宗,今日同以前嘅舊同事行開啟德新商場,他直接入咗呢一間熟悉嘅舖頭。坐低當然必嗌佢嘅海南雞飯,份量比起一般嘅算多,雞肉好嫩口,亦都可以因應個人喜好點豉油或者其他醬汁!另外一份主食揀咗馬來海鮮炒貴刁,貴刁彈牙,睇落去顏色好深,但係整體嘅調味做得唔錯,唯獨海鮮嘅份量唔算太多。小食方面就揀咗佢嘅鐵板蠔餅同炒蘿蔔糕。兩款小食都做得幾出色㗎,而且能夠做到色香味俱全,兩款都唔會太過油,太過煎炸,朋友都大讚好食🤤蠔餅外皮雞蛋好厚,口感一流。可以選擇佢嘅二人套餐或者四人套餐,食落去就相對划算!另外我都幾鍾意佢嘅空間環境,比較寬敞光亮。

• 文華海南雞飯