2024-04-02 605 瀏覽
正宗意大利「小」餐廳因為呢間餐廳真係好細,不過D野食就好好味,特別係佢嘅Set Lunch,價錢比晚市平30%至40%,但係老闆又唔會將個份量減少,所以性價比好高。Set Lunch送餐包,個包面頭有一塊車厘茄,點黑醋同橄欖油,好有意大利嘅感覺。另外佢嗰支黑醋加橄欖油混合體嘅玻璃樽都好有型。Set Lunch的前菜可以揀意大利黑醋沙律或者餐湯,我揀咗沙律,份量比想像中多,而且好新鮮好有誠意。因為驚如果叫Pizza會食唔晒,所以揀了意粉,呢個係香蒜橄欖油海鮮意大利粉現意大利辣椒,好香蒜頭味,D海鮮亦夠新鮮,配埋佢上面D香草,撈勻佢,好好食。佢仲有杯餐飲跟埋,咁先係$108再加一,真係又抵食又好食。