招聘中
月薪
餐廳: Chatterbox Express
資訊:

2021-05-08 41 瀏覽
是日過開去太古城果邊同客開會, 為左趕D份PROJECT LUNCH都冇食到, 開完會都係四點, 咁梗係同同事係附近搵野食下啦係建安閣果邊搵到間似快餐廳既, 竟然係食新加波野, 有驚喜, 見價錢都OK就入去新加波三寶雞飯, 肉骨茶同喇吵, 正, 仲有好多小食, 炒飯果D雖然係快餐店形式, 但叫完野食之後, 佢會比部機你, 只要放係指定位置, 就有人扲埋野比你食, 都幾舒服大蝦喇沙-$128係香濃既喇沙湯底, 唔算辣, 唔會破壞喇沙既味道, 味道完全滲入米線度, 超好味, 而且有大蝦三隻, 都幾大隻新鮮, 而且仲有魚皮, 蛋, 豆卜, 真心好味肉骨茶-$108肉骨茶係用上超香濃既胡椒湯底, 絕對唔係水汪汪, 好味到可以當湯飲, 而肉都幾多舊, 而且夠晒嫩口, 送飯一流, 我地都幾LIKE D個雞肉串燒-$45咁食得新加波野, 點可以冇串燒? 沙嗲味超正, 真係覺得自己去左旅行, 而雞肉燒得岩岩好, 好香口椰子雪糕-$15我個人為食, 叫多個雪糕, D個有驚喜, 真係有椰子肉, 食落好有口感, 而且唔太甜, 做甜品岩岩好總結真係幾好味, 有驚喜, 會食到令人有去左旅行既錯覺
是日過開去太古城果邊同客開會,
為左趕D份PROJECT LUNCH都冇食到,
開完會都係四點, 咁梗係同同事係附近搵野食下啦

大蝦喇沙-$128

肉骨茶-$108

雞肉串燒-$45

椰子雪糕-$15

總結真係幾好味, 有驚喜, 會食到令人有去左旅行既錯覺
2021-05-05