2019-04-25 3082 瀏覽
相信中上環的打工仔對呢間春回堂一啲都唔陌生,工作太辛勞、捱更抵夜、總需要一杯苦茶幫手清一清,感覺可以令身體內毒素減少一點。大大大大Remarks:每人的體質不同,請先弄清自己體質,再決定是否合適飲用😎門口放上了廿四味涼茶(清熱解毒)、甜花茶(清熱)、花旗蔘茶(提神之選)。只需要放下十元,就可以拿起一杯岩你的涼茶,快靚正,岩哂急急腳的打工仔。而我今次就試下它的藥制龜苓膏,配埋一小盒糖漿。其實店鋪有提供位置讓大家堂食,不過我選擇左外賣回公司🤣龜苓膏35$,食落有中藥的苦、甘味,不似涼粉但因為真係有點苦,糖漿我是全下了,配埋一齊食,岩岩好,不會太甜,我相信糖漿份量,他們員工都有好好調好! 我就一星期一盅龜苓膏,調埋一下忙碌的身子。

龜苓膏35$,食落有中藥的苦、甘味,不似涼粉

我就一星期一盅龜苓膏,調埋一下忙碌的身子。