2023-10-15 164 瀏覽
🔖貴妃雞粥雞粥係佢地招牌 梗係想試試😙 雞粥好綿,有雞油,粥水有雞味。雞件幾滑,而且都多肉,但味道就不是太香雞味。整體不錯👍🔖香脆炸兩腸粉份量有三條,油條炸得幾香脆,而且皮不會太厚,點埋鼓油 甜醬 等等 好好食 食落都唔太油膩🫶🔖XO醬叉燒炒蛋蛋嘅份量極多 炒蛋幾香 有d牛奶炒滑蛋嘅感覺 另外配埋叉燒同蔥花 令整體味道加分 唔會只有蛋太寡 精髓在於佢個XO醬 令成個蛋更加惹味 餸飯真係一流~ 🥰🔖火腿炒米粉配料有火腿絲、洋蔥絲、蛋絲,米粉炒得幾香,食落好香咸香,令人忍唔住食多幾啖😋🔖養顏蛋白杏仁茶杏仁茶整體唔錯,蛋白同杏仁茶都幾滑,入口唔會有渣,另外杏仁味都幾香,不過就略嫌未夠重杏仁味,如果再重味d就更正😗🔖另外野飲就嗌左一杯熱柑桔蜜同一杯七喜話梅柑桔冰,兩杯整杯嘢飲都滋潤喉嚨,飲完幾舒服。
🔖貴妃雞粥

🔖香脆炸兩腸粉