(非會員)
2009-10-16 13 瀏覽
之前同朋友去過厘間餐, 一食就知最啱媽咪食, 因為阿媽係好鐘意食芝士既人, 所以尋晚就同佢一齊去食啦!阿媽連個牛油都話好正, 好香, 好有以前既牛油感覺.我地又叫左個風乾火腿煙肉併盤, 令到媽咪話好有早年去歐洲玩時食過那頓自助餐的煙肉火腿, 非常有歐洲風味. 雖然那客併盤都要成港幣九十五元. 但內裏有4款煙肉火腿, 每款都起碼有4到8片,就算人多食都應該足夠每人每款食一片呀!又叫左一個波菜燒雞芝士火鍋, 我地兩個人叫左一客港幣一百九十五元, 其實都相當唔錯, 只是我就覺得咸左少少, 阿媽就覺得車打芝士味太濃, 不過配已法包, 蔬菜或者雞肉, 味道恰到好處啦! 媽咪都就得係非常滿足既一餐呀!

阿媽連個牛油都話好正, 好香, 好有以前既牛油感覺.

麵包
併盤