2024-06-07 35 瀏覽
我地今日係星期三黎,朋友有訂位,原來就會送一份side dish,好正呀!💛Sautéed wild mushroom💛作為一個side dish,味道好好,炒雜菌充滿菌香,配合煙燻紅椒粉,紅洋蔥同大蒜,味濃咸香,解饞一流!🧡Pink Shrimp Carpaccio🧡前菜黎講真係好fresh,柑橘檸檬醃赤蝦刺身,配上脆櫻花蝦,蕃茄莎莎同蕃茄啫喱,口感味道都充滿層次,凍凍地好開胃!❤️SUCKLING PIG❤️一個傳統既西班牙主菜,烤西班牙乳豬每件都脆香肉嫩,配合青蘋果沙律同脆糖合桃,清爽清香,無醬汁都好香好好食呀!🩷Deluxe Seafood Paella🩷另一個傳統既西班牙菜,仲要係高級既西班牙龍蝦飯,餡輝有龍蝦尾,西班牙辣肉腸,烤燈籠椒,撈勻蒜頭蛋黃醬,飯粒煙韌濃香!
💛Sautéed wild mushroom💛
🧡Pink Shrimp Carpaccio🧡