餐廳: 傷心酸辣粉 (金百利廣場)
資訊:

下巴仔評分(5星為最高)此次為外賣自取體驗味道:🌟🌟🌟🌟🌟服務:🌟🌟🌟🌟抵食:🌟🌟🌟🌟🌟重點推介🤤👍🏻 重慶香辣烤魚套餐(同心抗疫外賣火鍋套餐)天氣氣凍冰冰 想食啲熱辣辣既野 所以就外賣左烤魚🐟返屋企 無諗過二人餐份量咁多😲條魚大打嗰鍋放唔晒 仲有好豐富既配料添❤️ 烤魚魚肉紮實 只有大骨 容易入口 外層炸過🙌🏻吸左好多麻辣湯汁 正🎉 配料有牛肉、丸類、木耳、生菜 同埋特別表揚既薯粉 又滑又肥嘟嘟 都唔駛加料 好飽喇🤣🤣注意事項⚠️- 餐廳仲有供應其他外賣火鍋套餐 胡椒豬肚雞煲、老檀酸菜烤魚都已經係我既名單上 下次要試到💪🏻- 留意套餐只做外賣 送兩包紙包飲品
下巴仔評分(5星為最高)
此次為外賣自取體驗
味道:🌟🌟🌟🌟🌟
服務:🌟🌟🌟🌟
抵食:🌟🌟🌟🌟🌟

重點推介🤤
👍🏻 重慶香辣烤魚套餐(同心抗疫外賣火鍋套餐)

注意事項⚠️
- 留意套餐只做外賣 送兩包紙包飲品