2018-11-25
今日同好耐無見既大學同學食飯,佢話有間成都串串香好好食,咁我聽佢講,同佢去食呢間餐廳了。我地叫左10款串串同豬骨湯蕃茄牛肉麵同麻辣湯爆汗素小麵。兩個麵既料都好足!豬骨湯底好濃好好味,蕃茄好甜又食,而個麵都好有咬口!因為朋友好中意食蕃茄,所以佢一邊食一邊話個蕃茄好正!而麻辣湯爆汗素小麵我就加左$2轉左做薯粉,個薯粉麵都係好有咬口好好食,個麻辣湯好夠味,好正宗!我叫左中辣,個辣我都頂得順,但就真係爆曬汗,咁下次黎食就試下大辣啦😋😋😋😋串串方面,我建議大家點10款,因為抵好多!!所有串串都好入味好正!所以點得少既話一定唔夠食!我同朋友點完再點😆😆😆😆如果怕辣既朋友可以加$8點個香油,串串香點埋香油一齊食會無咁辣架~飲品既話,推薦烏梅汁,甜甜地又酸酸地,仲會有少少咸味!好好飲!而且用一個燈泡外型既玻璃瓶裝住,好特別~😆😆😆
我地叫左10款串串同豬骨湯蕃茄牛肉麵同麻辣湯爆汗素小麵。