2012-06-25 16 瀏覽
尋日係街見到有人派傳單係食韓國野既見到有優惠所以今日決定lunch time同朋友試下上到去有個接待員帶位坐低左即刻有侍應針茶,服務態度都幾好!見到lunch set都有幾十種選擇,唔似平時d餐廳得幾款選擇甘少我最後決定試下泡菜豬肉煲繁忙時間黎講呢到出野算快!!野食黎到已經嗅到好香,雖然個賣相唔係特別吸引但個香氣真係好濃郁食落去酸酸辣辣甘,d豬肉都好入味!鍾意食辣既朋友真係要試下!原來一個lunch set入面有埋3款前菜!d冬菇絲好入味,完全冇平時d草青味同泥味荳牙相對就比較清淡,好適合配甘味道濃郁既豬肉煲雖然前菜已經有泡菜,但由於我朋友好鍾意食所以我地另外叫左一份新鮮泡菜!新鮮泡菜比前菜既泡菜爽好多可能因為整既時間較短,可以保留番白菜既爽口食得7788,有侍應問我地飲d咩,原來lunch set係包野飲有3種飲品選擇,莓子茶,柚子蜜 同咖啡凍熱都可以最後我選擇左韓國既特產柚子蜜同係出面飲既柚子蜜冇咩大分別今次lunch都係食左100左右,係銅鑼灣呢個地段,價錢算合理係時代廣場既對面,去食野好方便又易搵!下次會帶更多同事過黎食野
尋日係街見到有人派傳單係食韓國野既
見到有優惠所以今日決定lunch time同朋友試下
上到去有個接待員帶位
坐低左即刻有侍應針茶,服務態度都幾好!
我最後決定試下泡菜豬肉煲
繁忙時間黎講呢到出野算快!!
好香,D豬肉好入味
野食黎到已經嗅到好香,雖然個賣相唔係特別吸引
但個香氣真係好濃郁
原來一個lunch set入面有埋3款前菜!
d冬菇絲好入味,完全冇平時d草青味同泥味
荳牙相對就比較清淡,好適合配甘味道濃郁既豬肉煲
雖然前菜已經有泡菜,但由於我朋友好鍾意食
所以我地另外叫左一份新鮮泡菜!
好爽口既新鮮泡菜
新鮮泡菜比前菜既泡菜爽好多
可能因為整既時間較短,可以保留番白菜既爽口
有3種飲品選擇,莓子茶,柚子蜜 同咖啡
凍熱都可以