2024-09-11
好好好耐之前已經bookmark左呢間食醬油蟹見到出了二人餐$788 一個套餐有齊令我心動💓既野食真係好良心食完覺得太太太抵食!完全係三至四人份量 CP值好高🤣👍🏻🥢前菜:有齊泡菜、芽菜、蝦乾、魷魚🦀醬油蝦蟹 (蟹增量60%) 醬油蟹真係要搵一間靠得過嘅先可以食得放心又安心!呢間啲蟹非常大隻,韓國🇰🇷直送,比之前大份左60%‼️最重要佢隻蟹真係好食又超多膏又多肉😋海蝦都好新鮮,蝦頭有蝦膏,配埋個醬汁好鮮甜,食完舔舔脷,配埋紫菜白飯內里仲充滿蛋汁,平時好少食飯既我都食左成碗呢!🍲濟州豬五花肉伴大蝦鍋一上枱!我們即刻「哇!」了出來!實在超級足料大份,擺盤層層分明仲色彩繽紛好靚㖭!打卡都值得👍🏻 湯底裏面有大蝦、翠玉瓜、紅蘿蔔、魷魚、大量濟州五花豬肉和不同配菜,吸左辣湯既鮮味,非常暖胃好似去左韓國食一樣🤤🌮韓式泡菜煎餅煎餅又好好味,外脆內軟,一點都唔厚粉,食得出加入了好多泡菜,辣汁超惹味!🥭芒果益力多泡冰主食都未食完,我哋已經好飽,但上埋咁靚既綿綿冰甜品🍧,忍唔住愈食愈上癮,原來芒果同益力多咁夾,酸酸甜甜超滿足!🍓士多啤梨沙冰+🍌香蕉燕麥脆脆沙冰飲品選擇多!我地兩邊都唔錯夏天好解渴!回頭率10
見到出了二人餐$788
一個套餐有齊令我心動💓既野食
真係好良心食完覺得太太太抵食!
完全係三至四人份量
CP值好高🤣👍🏻
🥢前菜:有齊泡菜、芽菜、蝦乾、魷魚
🦀醬油蝦蟹 (蟹增量60%)
🍲濟州豬五花肉伴大蝦鍋
🌮韓式泡菜煎餅
🥭芒果益力多泡冰
🍓士多啤梨沙冰+🍌香蕉燕麥脆脆沙冰
飲品選擇多!我地兩邊都唔錯夏天好解渴!
回頭率100%!