2024-11-02 0 瀏覽
係朗豪坊行完街,見到呢間韓式餐廳好過癮,個裝修好得意! 呢到有好多款口味既燉排骨,不過鐘意食原味既我,就叫左韓式口味既燉排骨。一上台少少嚇親,幾高既排骨疊埋一齊! 好壯觀! 店員會比埋手套同埋濕紙巾,可以用手拎住黎咬。燉排骨好入味,少少辣,而且仲有脆骨位! 另外仲有D涼拌左既芽菜同大蔥等等配埋食,可以冇咁膩。玫瑰醬炒年糕好鐘意食年糕又唔食得好辣既我,就簡左玫瑰醬,真係冇平時個D咁辣! 入面好多料,除左年糕,仲有魚糕,芝士腸,仲有個面! 好飽肚! 年糕面仲鋪多層芝士片,食落更香。烤牛肉水冷面呢個好開胃,黃芥末分上自己落,湯汁係酸酸辣辣,加埋牛肉,啖啖滿足。西柚soda好清新,食完辣野再飲一啖好爽。另外都有養生之選既蜂蜜大棗茶, 飲完成個人暖笠笠!
係朗豪坊行完街,見到呢間韓式餐廳好過癮,個裝修好得意!

玫瑰醬炒年糕

烤牛肉水冷面