2023-08-28 578 瀏覽
所有嘢都正正常常🤣無特別出色,只可以話以尖沙咀地理位置嚟講係make sense價格🤣老闆好似轉過手,而加嘅老闆娘講得一口流利北京腔普通話🤣豬扒擔擔麵$56個擔擔麵正常嘅,味道都夠香濃,湯底帶住好少嘅花生麻醬味,個麵係好食嘅!不過豬扒唔知發生咩事,有啲酸wo,不過朋友覺得無嘢🥹白菜豬肉水餃$54好大隻,係屋企包餃子嘅感覺🤣啲皮都好厚,入面多湯汁,啲汁夠味夠咸…豆沙鍋餅$16唔係好搞得掂🤣好油,個餅入面有白色類似麻薯嘅東東,但硬硬哋,好似煮過龍咁款🤣完全唔知咩嚟🤣總括嚟講,可能我唔好彩,真係好餓好餓無嘢食先好入去🤣唯一賣點,啲嘢食平又勉強放得入口🤣唔會推介。PS題外話:個老闆娘好笑,有個客落單叫住1個麵/定唔知餡餅先,個老闆娘暗地裏話「嚟呢度淨係食個麵/餅」好真性情🤣
豬扒擔擔麵

豬扒擔擔麵$56