2022-11-30 692 瀏覽
都係見到網上食評唔錯,又咁啱喺附近搵食,所以就特登行過嚟試吓自己QR Code點有$2折扣,早餐唔食包誠惠$37三款早餐選項都可以自由組合,有得揀腸蛋+包/麵+腸蛋/咩都要其實餐廳呢個做法唔錯,係落單麻煩啲,但食嘢黎講,女仔/細食啲嘅男士都會好啱坐低點好餐之後侍應先上滾水,唔知係咪等我叫好先比水我,費事我咩餐具都洗一通,又唔使等我洗餐具嘅時候杯水就凍咗😂(我諗多咗我知😂)本身想食辣雞柳,但見個個都推牛肉,就叫咗沙嗲牛公仔麵牛肉有少少過龍,無梳打味,但係一夾就散,唔知係咪乸過龍牛味無乜,沙嗲味正常,一般茶餐廳貨式公仔麵要正常腍度,時間掌握得幾好,可能我又近出餐位,一上即食,都彈牙無論奶茶定個麵,都係出緊煙咁上枱,呢一點真係一百分💯(今日比地鐵個冷氣吹親🙃明明天熱嘅時候永遠無冷氣)蛋揀咗太陽蛋,本身想試芫茜炒蛋,但見食評有人話一般般,所以揀返保險啲嘅嘢食炒蛋好似大份少少,因為煎蛋得一隻,男士可能唔夠飽😂BTW, 佢個煎蛋有得揀熟啲,都幾體貼(因為我老爺一定會叫😂)個薯餅就有啲太多油,食完見到成隻碟都係油煎蛋反而無超多油奶茶就差啲,首先選擇無得揀茶走,唯有揀少奶,再問侍應拎煉奶🥲其次佢隻茶葉
自己QR Code點有$2折扣,早餐唔食包誠惠$37
本身想食辣雞柳,但見個個都推牛肉,就叫咗沙嗲牛公仔麵
沙嗲牛肉公仔麵

牛肉有少少過龍,無梳打味,但係一夾就散,唔知係咪乸過龍
牛味無乜,沙嗲味正常,一般茶餐廳貨式
食炒蛋好似大份少少,因為煎蛋得一隻,男士可能唔夠飽😂
個薯餅就有啲太多油,食完見到成隻碟都係油

煎蛋反而無超多油
其次佢隻茶葉有陣味,唔係一般茶餐廳奶茶,嗯⋯唔係我鍾意嘅味道囉😅
侍應們做嘢爽手,都幾有禮貌,阿伯問嘢又詳細解釋,見佢哋工作氣氛唔錯👍🏻
總結係杯奶茶、牛肉同個薯餅輸咗少少,但個熱辣辣嘅麵同茶都好好,咁嘅價錢,真係抵讚👍🏻