2019-06-24 180 瀏覽
今日同男朋友拍拖😍睇戲前食個晏先啦,門口menu成功吸引到我地入去🤣叫左兩個餐,分別係C及P跟餐湯😊唔知有無聽錯,係紅菜頭甘荀唔知咩湯😂😂😂甘荀味幾濃,味道係ok既,不過餐湯只係微暖,一啲煙都無架!😂😂唔知係咪諗住出邊太熱🤣🤣🤣我都係鍾意熱飲多啲🙈C法國蟹肉牛油果蓉芥末沙津:面頭一層蟹肉,中間係沙津菜,好似幾新鮮👍🏻最底竟然係西瓜,呢點幾驚喜喎😋😋😋西瓜仲要幾甜tim!男朋友唔講都無留意角落位有pat牛油果蓉,我諗唔係新鮮打出黎?因為食落好似有些少苦苦地🤔P全日早餐:😋早餐包括有有沙津菜,牛角包,捲到好似玫瑰花咁既煙三文魚,蕃茄,少有既蝦卷,炒得好食既菇,好creamy既滑蛋,半條司華力腸及兩條雞肉腸😂幾豐富既!最好味係炒蛋同炒菇🤤🤤或者海鮮先係佢地拿手好戲🤣🤣我覺得味道正正常常,同一般餐廳無太大分別🙈