2018-09-16
响尖沙咀做完嘢,兩點幾,未食午飯,一個食下午茶嘅好時間,因為又少人又抵食,好耐無食意粉屋,一於一個人去嘆下。😉餐廳喺一樓,上到去即刻有位,侍應好勤快,即刻奉上暖水及餐牌,tea set有12個選擇,價格ok(全部$69),配即磨咖啡或茶。天氣熱,想食清新d,叫咗個蘇格蘭煙三文魚蜜桃蘋果藜麥煙斗粉沙律,配熱cappucino(我有vip卡可免費upgrade)。$82可配埋酥皮周打海鮮湯,但怕太飽,無加。沙律五分鐘就奉上,雖然話係下午茶,份量都唔細,配料好豐富,除咗有煙三文魚、蜜桃、蘋果、藜麥同煙斗粉,仲有提子乾、番茄乾、生菜做配料,食材全部都好新鮮,個sauce味道恰到好處,超正👍Cappucino大大杯,好香濃,好飲。好滿意又relax嘅一餐。😋驚喜:VIP下午茶仲有85折添
驚喜:VIP下午茶仲有85折添