招聘中
薪金面議
14天前
2021-12-08 350 瀏覽
今日食得好招積 😎同媽咪2pm拎飛,4pm入座,中間飲咗轉茶,已經飽飽地,叫幾件壽司,過吓口癮 🤪先用平板電腦order 極上海膽海苔包、赤蝦壽司、香蔥赤蝦壽司同蔥花吞拿魚軍艦等候壽司期間,職員親身捧嚟幾碟特選大吞拿魚腩壽司,介紹係師傅啱啱整好嘅,我哋都揀咗一碟對於今次嘅壽司,有以下評價:特選大吞拿魚腩壽司媽咪盛讚件拖羅好肥美,入口即溶,滿口魚油香味,可惜有啲美中不足嘅係有條魚骨 🐟🦴🤭極上海膽海苔包媽咪讚海膽甜,海膽份量都唔少喎~ 😋赤蝦壽司赤蝦有爽脆感,不過略欠鮮甜味香蔥赤蝦壽司媽咪話呢件壽司係平板電腦睇落吸睛,可惜食落口啲香蔥混合咗沙律醬,沙律醬蓋過咗赤蝦嘅甜味蔥花吞拿魚軍艦$12 有2件,性價比高(去其他集團式壽司店,同樣價錢一件都食唔到)總括嚟講,《壽司郎》天水圍分店符合正常預期,等候時間亦係正~常~~地~~~長~~~~
今日食得好招積 😎

對於今次嘅壽司,有以下評價:

極上海膽海苔包
媽咪讚海膽甜,海膽份量都唔少喎~ 😋

赤蝦壽司
赤蝦有爽脆感,不過略欠鮮甜味
蔥花吞拿魚軍艦 & 赤蝦壽司

香蔥赤蝦壽司
香蔥赤蝦壽司

蔥花吞拿魚軍艦

2021-12-06
120 分鐘 (堂食)