2020-10-28 1817 瀏覽
周圍都book唔到 afternoon tea (咁我都承認我懶當日起身先book😜), 打黎French Window又有位,咁就過黎食tea.入到去都幾surprise 佢得5枱客,仲要有兩枱因為限聚令所以分枱坐,食完我明白點解周圍都full而佢唔full 🤣賣相就係正正常常既tea set, 然後每一件都係正常既味道,無咩特別唔好味,但同樣無咩特別好味!以 598 兩位黎講,有埋個海景食個休閒下午茶都可以既,只係性價比唔特別高!你問我會唔會推介人去食,我只能夠講我唔會bad mouth 佢,但我自己就可能隔一年先會再試!事實上IFC有得食tea既地方都唔少