2019-08-08 44 瀏覽
我最有冒險精神最鍾意周圍試唔同餐廳。做完嘢收工約埋啲朋友一齊去食嘢,之前一路都係食西餐或者日本菜。你知啦食西餐來來去去都係扒。意大利嘢就pizza,德國就食豬手,日本嘢就食魚生或者飯,好似食嚟食去都係呢啲。諗一諗不如試下越南嘢啦!有新意得嚟又唔會好似泰國嘢咁辣但係越南嘢如果你唔識搵真係可以好似中伏,一樣伏都無論,所以經朋友介紹之下晝嚟咗一間叫做早安越南,一開門面光鮮丶態度非常好。點解呢?因為見到我哋身水身汗啲面已經主動遞上紙巾呢一個窩心舉動實屬難得然之後我哋就揀嘢食,介咗幾款嘢食,我特別鍾意佢哋嘅沙律。其他檬分都相當唔錯,不會有一種畀人覺得好求其馬虎嘅感覺,而且價錢都相宜!係性價比高嘅餐廳👍
我最有冒險精神最鍾意周圍試唔同餐廳。