餐廳: 浦東晉家門
資訊:

偽文青琴晚同朋友聚會 去左太子食好野😋浦東晉家門 呢間野 吾知以為系中餐但原來系西餐 仲有甜品😂😂..睇相就知道 我地食得幾瘋狂啦😬特別推介 可以試薄餅同甜品 薄餅是薄批 香脆 意大粉飯 就一般般 汁太多 意大利飯未收水 飯質較硬😬 洋蔥圈 水牛城雞翼也不錯 另有沙冰系列 我們點了草莓沙冰 Oreo 曲奇沙冰 大大杯 都幾抵飲👍🏻而最愛就系士多啤梨鬆餅 賣飛弗 賣相 味道 似台灣咖啡弄 紫薯士多啤梨窩夫🍠都不錯 見到店裹都多客人點這兩個😚..平均每人收費$150-200 ..建議先book 位 都幾多人去食環境確實不錯 寧靜 舒服 適合三五知己一聚😊
偽文青琴晚同朋友聚會 去左太子食好野😋
浦東晉家門 呢間野 吾知以為系中餐