2020-06-27
係香港美食之都食得多其他國家既菜,有時都會掛住香港大排檔既小炒😋呢間大排檔就有好多菜式!岩嗮大人細路既口味😍😍老闆同職員都好熱情😎feel到種大排檔既人情味同埋熱鬧😳老闆👨🏻仲話間舖有ig同fb噶😳好in 想瞭解更多可以去search舖名望下~食物方面呢晚同fd嗌佐菠蘿咕嚕肉😍椒鹽海中蝦😍炒通菜同埋鬼馬炒牛肉😍😍菠蘿咕嚕肉酸酸甜甜😋不嬲都係小朋友既摯愛,呢到既咕嚕肉啖啖肉冇骨,份量足唔會配菜太多搵唔到肉咁😳椒鹽蝦有處理過冇蝦腸😋好香口彈牙,食得出係新鮮食材,啲蝦好大隻有半個手掌咁大👍炒通菜有腐乳or蝦醬兩種口味揀,我地揀佐腐乳,通菜keep住青脆唔會炒過火變黃,鹹淡度岩岩好😋最後鬼馬炒牛肉,入面有油炸鬼、雲耳同埋牛肉等,唔同食材既搭配有豐富的口感,想讚下個牛肉,好嫩😳👍總括黎講啲嘢食好好味😍值得一試!