2017-06-08 599 瀏覽
▪️$$per person:$60-150▪️Must to order:芝士蝦球,有黃咖哩的一切九龍城係泰國美食既天堂,咁因為之前有d事就住左係富豪東方酒店一個月,所以成個月都係食九龍城d泰國野,食到我驚左!唯獨小曼谷係會食完再食,因為🔺芝士蝦球($65/4粒)大大粒!!!!!!蝦球好老實而且好彈牙,入面既芝士係流出來....鐘意芝士既會愛💓仲有!🔺我真心誠意拳拳推介黃咖哩既一切!黃咖哩係小甜唔太辣!非常開胃!有無試過食完個飯然後開左個胃再食多個飯!我!試!過!(激動mode)黃咖哩不論配海鮮定係雞,佢都係黃咖哩!(激動既廢話)但!但!但!佢真賜予一碗白飯生命!😋💜而且有一次嗌左碟黃咖哩炒蜆,發現得好少蜆肉,佢地就好好人地炒多碟☺️🔻尼到都有好多串燒,咁都不過不失既😉提提大家佢地宜加有兩間分店係九龍城😍▫️Recommend:🏁🏁🏁▫️Marks:85/100

▪️$$per person:$60-150
▪️Must to order:芝士蝦球,有黃咖哩的一切

▫️Recommend:🏁🏁🏁
▫️Marks:85/100